Modern vendégváró helyiség

Ügyfelünk kérése egy “beszélgetős, vacsorázós, sok vendég fogadására alkalmas, második étkező-nappali” kialakítása volt. A meglévő teraszt kellett teljesen átformáljuk úgy, hogy harmonizáljon a meglévő beltér modern stílusával.

Mi volt a projektben a kihívás?

Egyedi tető megoldásra volt szükség, valamint speciális igény volt, hogy nőies és férfias motívumok egyaránt jelenjenek meg.  A helyiségnek alkalmasnak kell lennie egyszerre akár több vendég fogadására is, amikor azonban családi használatban van, akkor is kellemes, otthonos érzetet keltsen.

Megoldásunk:

Az igényekhez igazított terasz felső üvegezését egyedi, színterezett alumínium szerkezetű tetővel, rejtett vízelvezetéssel oldottuk meg. Az oldalak szintén színterezett alumínium keretet, eltolható, hőszigetelő üvegfal beépítést kaptak.  A könnyen kezelhető, mozgatható üvegtábláknak, a kevés függőleges osztásnak és a vékony profiloknak köszönhetően a kilátást kevésbé korlátoztuk, a bebútorozhatóság egyáltalán nem sérült, mégis az egész helyiség teljesen és biztonságosan zárhatóvá vált. A berendezésnek köszönhetően középen egy hatalmas szabad terület maradt, így több vendég fogadása esetén lehetőség van további bútorokkal bővíteni, svédasztal felállítására, catering fogadásához alkalmas hely kialakítására vagy akár táncparkettként is használható. Szimultán alkalmaztunk szögletes és gömbölyű lámpákat, az ülőgarnitúra színe férfias, de a formája, kialakítása lágyabb. A kültéri szőnyegekkel tovább hangsúlyoztuk a beltér-érzetet.

Lokáció
Csillaghegy
Kivitelezés
2023
Beépített terület
75 m2
75-1
75-2
75-3
75-4
75-5

Ajánlatkérés