Minimalista vendégfogadó helyiség

Ügyfelünk kérése egy vendégfogadásra alkalmas, második étkező-nappali helyiség létrehozása volt, mely követi a házban uralkodó minimalista stílust és maszkulin színvilágot.

Mi volt a projektben a kihívás?

A hely adottságai miatt egy teljesen egyedi szerkezet került kialakításra. A helyszínhez alkalmazkodó, egyedi, színterezett alumínium szerkezetű tető, rejtett ereszcsatornával került kialakításra, illetve eltolható, hőszigetelő üvegfalas oldalsó üvegezést alakítottunk ki. Mivel 4 évszakos nappali helyiségként is szeretnék használni, egy tetősík feletti árnyékolást is kialakítottunk azért, hogy az üvegfelület ne melegedjen át.

Megoldásunk:

A maszkulin színvilágot színek, textúrák alkalmazásával oldottuk meg, 4 évszakos nappali helyiség lévén odafigyeltünk a benapozottságra. Letisztult, férfias kültéri étkezőt és lounge-bútorokat választottunk. A szürkés, fekete faldekoráció, a lámpák, a betonhatású kaspók erősítik a nappali-érzetet, illeszkednek a minimál esztétikához, a színterezett profilok színe és felületkezelése a RAL színskála szerint, harmonizáló színben történt.

Lokáció
Balaton környéke
Kivitelezés
2023
Beépített terület
50 m2
50-1
50-2
50-3
50-4
50-5

Ajánlatkérés