rolunk-oldal-felso-banner

A vállalkozásunk 2003-ban indult, és az évek során számos változáson ment keresztül. Kezdetben főként lakatos ipari munkákkal foglalkoztunk, de hamar rájöttünk, hogy az üvegtetők és üvegteraszok tervezése és beépítése terén is hatalmas lehetőségek rejlenek. Az évek során fejlődve és bővülve mára az ország egyik legnagyobb üvegterasz és télikert beépítő cégei közé nőttük ki magunkat.

Felismertük, hogy az Ügyfeleinknek nem csupán az igényes üvegterasz-tetők, oldalfalak tervezése és beépítése fontos, hanem az egész terasz környezetének és atmoszférájának kialakítása is. Ügyfeleink részéről növekvő kereslet mutatkozott arra, hogy prémium minőségben készüljön el a terasz az alapozásától kezdve a burkoláson át, akár a teljes berendezésig és bebútorozásig.
Legyen szó spirituális zen teraszról, mediterrán wellnesz teraszról vagy akár barbeque-party teraszról, Ügyfeleink különböző elképzelésekkel és igényekkel fordulnak hozzánk.

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy elindítjuk új brand-ünket a “télikertstúdiót”, melyben tervező és kivitelező csapatunk, valamint lakberendező partnerünk rendelkezésre áll, hogy segítse Ügyfeleinket az elképzeléseik megvalósításában. Lakberendező partnerünk szakértő segítséget nyújt a színtervezéstől a berendezéseken át a bútorválasztásig, biztosítva ezzel, hogy a teraszuk ne csak esztétikailag lenyűgöző legyen, hanem minden igényüket és vágyukat kielégítse.
Ez az együttműködés lehetővé teszi, hogy minden teraszprojektünk egyedi és személyre szabott legyen, és az Ügyfeleink valódi álmokat valósíthassanak meg az otthonukban.

Tudjuk, hogy az építőiparban a megbízhatóság és a szakértelem kulcsfontosságú, ezért saját, tapasztalt alkalmazottakkal dolgozunk, ami nem csak a minőség, hanem a határidők betartása szempontjából is hatalmas előnyt és biztonságot nyújt a megrendelőink számára.

SAJÁT TELEPHELY
IRODA, BEMUTATÓ TEREM 1330 NM-EN
420
NM
LAKATOS ÜZEM
290
NM
IRODA ÉS BEMUTATÓ TEREM
210
NM
SZERLŐ ÜZEM

Az elmúlt évek során számos egyedi, különleges kivitelezést is végeztünk, amelyek garanciát nyújtanak arra, hogy csapatunk rendkívül magas szakmai tudással rendelkezik. Gyártásunk jelenleg saját műhelyünkben történik, és 5 saját tulajdonú teherautónk biztosítja a szállítást, így mindig időben és szakszerűen érkezünk meg a helyszínre.
2023-ban új helyre költöztünk, ami egy hatalmas mérföldkő volt vállalkozásunk számára. Lenyűgöző 1330 négyzetméteres csarnokunkat egy 5400 négyzetméteres telken építettük fel. A gyártás most már bővített területen zajlik, egy 420 négyzetméteres lakatos üzemben, valamint 3 db, egyenként 70 négyzetméteres előkészítő műhely és további raktárak támogatják a munkánkat. Kollégáink a 21. század elvárásainak megfelelő, igényes irodákban és egy modern bemutatóteremben várják Önöket összesen 290 négyzetméteren. A tetőn található 110 darab napelem nem csak környezetvédelmi szempontból fontos, hanem hozzájárulnak vállalkozásunk hatékonyabb energiafelhasználásához is.
Az Üvegterasz Hungary Kft. büszkén hirdeti, hogy 2019-ben és 2020-ban a lakatosipari munkák és üvegterasz beépítések területén TÜV SÜD ISO 9001 minősítést szerzett a TÜV SÜD Csoporttól. Ez a minősítés tovább erősíti elkötelezettségünket a kiválóság és a minőség iránt, és biztosítja Önöket arról, hogy projektjeik nálunk jó kezekben vannak.

A telikertstudio.hu-nál nem csak üvegteraszokat és télikerteket építünk, hanem élettér élményeket hozunk létre az Önök számára.

Köszönjük, hogy érdeklődnek vállalkozásunk iránt és várjuk Önöket szeretettel irodánkban és bemutatótermünkben Dunakeszin. Bízunk benne, hogy lehetőséget kapunk arra, hogy bemutassuk Önöknek, hogy nálunk az álmok tényleg terasszá válnak.

Elérhetőségek:
+36-30-222-9009, +36-70-424-9135
info@uvegterasz.hu

Bemutatóterem:
2120 Dunakeszi, Tőzegtavi út 10.
nyitva: hétfő-péntek, 8:00-17:00 óra

Kapcsolat

Kérjük, hogy ajánlatkéréshez kattintson ide.
Amennyiben egyéb témában szeretne kérdezni tőlünk, töltse ki az alábbi űrlapot!