Távol-keleti stílusú relaxációs zóna

Kedves Ügyfelünk kérése, hogy az eredetileg nem nagyon használt teraszukat beépítést követően alakítsuk egy távol-keleti stílusú relaxációs helyiséggé.

Mi volt a projektben a kihívás?

Az eredetileg nem használt terasz új funkciót kapott, melynél fontos volt a felhasznált anyagok minősége és a relaxációhoz alkalmas kialakítás. Ügyfelünk igénye volt, hogy a rendezett, szép kertre minél nagyobb kilátás maradjon. Maga a design, a stílus, mint kérés speciális volt: a zen hangulat megteremtése. Természetes anyagokat használtunk (kő, fa, bőr, textil), stílusban illeszkedő bútorokkal, kiegészítőkkel, növényekkel dekoráltuk. A színek esetében is a megnyugtató árnyalatokat favorizáltuk. A jakuzzi elhelyezésekor a terasz benapozottságára külön figyelmet fordítottunk.

Megoldásunk:

A terasz beépítésekor a 280 centis belmagassághoz vékony, RAl színskála szerint színezett, vékony profilú, a kilátást kevéssé zavaró, egyedi méretezésű szerkezetet készítettünk, melybe szimpla, egyrétegű üvegezésű eltolható üvegfalat építettünk be. A terasz így teljesen szél- és pormentes lett, a temperáló hő megtartására alkalmassá vált, így télikert funkciót is betölthet, a fagyérzékeny növények is a teraszra kerülhettek.

Lokáció
Dunakanyar
Kivitelezés
2023
Beépített terület
25 m2
25-1
25-2
25-3
25-4

Ajánlatkérés