Az otthoni wellnesz varázsa

Szeretné a mindennapjait egy kis luxussal és kényelemmel fűszerezni? Álmodozik arról, hogy a pihenés és wellnesz élményét a saját otthonában is átélhesse? Ha igen, akkor jó hírünk van! A 20 éves tapasztalattal rendelkező magyarországi vállalkozásunk az Üvegterasz Hungary Kft., most egy olyan szolgáltatással rukkolt elő, melynek segítségével az időjárástól függetlenül élvezheti a friss levegőt, a természet közelségét. Új, kompletten tervezett üvegterasz és télikert szolgáltatásunkkal mostantól otthonában is élvezheti a pihenés és wellnesz minden előnyét.

1. Miért pont minket válasszon?

Nálunk nem csak az üvegfalak és üvegtetők kerülnek elkészítésre és telepítésre. Vállaljuk az egész folyamatot az alapozástól a tervezésig, és a burkolástól a berendezésig. A kezdetektől a végkivitelezésig minden lépést mi intézünk, így nem kell aggódnia a részletek miatt. Szakértő csapatunk gondoskodik arról, hogy terasza vagy télikertje legmagasabb minőségi színvonalon valósuljon meg.

2. Egyedi tervezés

Minden terasz és télikert projektünket az Ön igényei és elképzelései alapján tervezzük meg. Szem előtt tartjuk az Ön stílusát és kívánságait, így a végeredmény egyedi és személyre szabott lesz. Akár egy romantikus hangulatú helyet képzel el magának és a párjának, vagy egy családbarát teraszt a gyerekeknek, mi megtervezzük és megvalósítjuk azt.

3. Kiegészítők a tökéletes pihenéshez

Ha a teraszon való pihenés és wellnesz élmény a cél, akkor gondoltunk néhány extra kényeztetésre is. Miért ne próbálná ki a jakuzzit a friss levegőn? A télikertjében elhelyezett jakuzzi minden nap egy kis luxus élményt kínál. Bebútorozná teraszát, vagy gondot okoz a berendezése? Lakberendező kollégánk segítségére lesz ebben is! Emellett gondoskodunk a megfelelő hűtés-fűtés rendszerről, így az év bármely szakában élvezheti teraszát.

4. Mediterrán hangulat a kertedben

Az üvegterasz vagy télikert nem csak kényelmes, hanem szemet gyönyörködtető is lehet. Az extra kiegészítések közé tartozik a mediterrán növényzet telepítése is. A színpompás növények nemcsak gyönyörűek, de segítenek az ellazulásban is. Az illatuk és látványuk valódi kikapcsolódást nyújt.

5. Téli paradicsom egész évben

A télikert lehetővé teszi Önnek, hogy az év minden napján élvezhesse a szabad levegőt, miközben védelmet nyújt az időjárás viszontagságai ellen. A télikertünk – üvegválasztástól függően- kiválóan szigetelő is lehet, továbbá fűthető is, így akár a hideg téli hónapokban is használhatja.

Ha Ön is szeretné élvezni a pihenés és wellnesz élményét otthonában, ne habozzon! Válassza a mi szolgáltatásunkat, és hagyja, hogy tapasztalt csapatunk segítsen megvalósítani álmai teraszát vagy télikertjét. Forduljon hozzánk bizalommal, és garantáljuk, hogy nem fog csalódni!
Ha további kérdései vannak, vagy szeretné elkezdeni tervezni az új teraszát, kérjen bátran időpontot egy ingyenes konzultációra! Álmai terasza csak egy telefonhívásra van Öntől!

Ajánlatkérés